تولید شیری با طعم دوغ که قادر به کاهش کلسترول است

۱۳۹۶/۰۷/۰۲
نويسنده:

تولید شیری با طعم دوغ که قادر به کاهش کلسترول است

رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی شمال غرب و غرب کشور از تولید شیر پروبیوتیک خبر داد و گفت: نتایج تست‌های آزمایشگاهی و مدل‌های آزمایشگاهی اثرات این محصول در کاهش کلسترول و خاصیت آنتی باکتریال آن به اثبات رسیده است.

برای خواندن ادامه خبر اینجا کلیک کنید


Link: http://www.getf.ir/?p=19687

بروز رساني: ۱۳۹۶/۰۹/۲۳ در ۵:۳۲ ق.ظ

پاسخ دهید

کد امنیتی *