غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک

ارسال شده در: مقالات ترجمه شده | ۰

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک

ترجمه مقاله غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

فرمت فایل
doc
حجم فایل
۱۲۴۹ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل
۲۱
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن  در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه ۱، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته  تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه ۲، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.

دانلود غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی
پشتیبانی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *