پاورپوینت درباره افزودنی های غذایی

ارسال شده در: پاورپوینت و ورد | ۰

پاورپوینت درباره افزودنی های غذایی

دانلود پاورپوینت با عنوان آشنایی با افزودنیهای غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم ۴۵ اسلاید شامل مقدمه، تقسیم بندی افزودنی ها، خواص افزودنی ها، تقسیم بندی افزودنی ها بر اساس نقش، نگهدارنده ها، آنتی اکسیدان ها، گیرنده های فلزی، امولسیفایرها، قوام دهنده ها، سفیدکننده ها، بافرها، اسیدها، قلیاها، رنگ ها، شیرین کننده های غیرمغذی، مکمل های غذایی، اسانس ها، افزایش دهنده های عطر و طعم

مشخصات فایل:

  • عنوان: پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی
  • قالب بندی: پاورپوینت
  • تعداد اسلاید:۴۵ اسلاید

 

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • تقسیم بندی افزودنی ها
  • خواص افزودنی ها
  • تقسیم بندی افزودنی ها بر اساس نقش
  • نگهدارنده ها
  • آنتی اکسیدان ها
  • گیرنده های فلزی
  • امولسیفایرها
  • قوام دهنده ها
  • سفیدکننده ها
  • بافرها، اسیدها، قلیاها
  • رنگ ها
  • شیرین کننده های غیرمغذی
  • مکمل های غذایی
  • اسانس ها
  • افزایش دهنده های عطر و طعم
  • افزودنی های متفرقه
  • اسید بنزوئیک
  • استرآلکیل پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید یا paraben
  • اسید پروپیونیک
  • اسید استیک
  • SO2 و سولفیت
  • دی اتیل (دی متیل) پیروکربنات
  • اتیلن اکساید و پروپیلن اکساید
  • نیتریت و نیترات
  • آنتی بیوتیک ها
  • دی فنیل ها
  • اورتو فنیل فنل
  • تیابندازول
  • ترکیبات سطح فعال
  • کاربرد ترکیبات سطح فعال
  • تثبیت کننده ها، سفت کننده ها، پایدارکننده ها، ژل سازها
  • مواد جاذب رطوبت
  • مواد ضد کلوخه شدن
  • سفیدکننده ها و رنگ برها
  • مواد سفت کننده
  • شفاف کننده ها
  • پروپلانت ها و گازهای محافظ
  • آلودگی ها و افزوده شدن برخی ترکیبات به موادغذایی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *