مشخصات فایل:

  • عنوان: پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی
  • قالب بندی: پاورپوینت
  • تعداد اسلاید:۴۵ اسلاید

 

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • تقسیم بندی افزودنی ها
  • خواص افزودنی ها
  • تقسیم بندی افزودنی ها بر اساس نقش
  • نگهدارنده ها
  • آنتی اکسیدان ها
  • گیرنده های فلزی
  • امولسیفایرها
  • قوام دهنده ها
  • سفیدکننده ها
  • بافرها، اسیدها، قلیاها
  • رنگ ها
  • شیرین کننده های غیرمغذی
  • مکمل های غذایی
  • اسانس ها
  • افزایش دهنده های عطر و طعم
  • افزودنی های متفرقه
  • اسید بنزوئیک
  • استرآلکیل پاراهیدروکسی بنزوئیک اسید یا paraben
  • اسید پروپیونیک
  • اسید استیک
  • SO2 و سولفیت
  • دی اتیل (دی متیل) پیروکربنات
  • اتیلن اکساید و پروپیلن اکساید
  • نیتریت و نیترات
  • آنتی بیوتیک ها
  • دی فنیل ها
  • اورتو فنیل فنل
  • تیابندازول
  • ترکیبات سطح فعال
  • کاربرد ترکیبات سطح فعال
  • تثبیت کننده ها، سفت کننده ها، پایدارکننده ها، ژل سازها
  • مواد جاذب رطوبت
  • مواد ضد کلوخه شدن
  • سفیدکننده ها و رنگ برها
  • مواد سفت کننده
  • شفاف کننده ها
  • پروپلانت ها و گازهای محافظ
  • آلودگی ها و افزوده شدن برخی ترکیبات به موادغذایی