دلایل تاکید بر کم مصرف کردن نمک



دلایل تاکید بر کم مصرف کردن نمک

 بر اساس پژوهش‌های جدید کم‌مصرف کردن نمک احتمال ابتلا به سردرد را تا یک‌سوم کاهش می‌دهد.

به گزارش سلامانه به نقل از دیلی میل، افرادی که میزان نمک مصرفی را تا ۳ گرم کاهش می‌دهند، کمتر به سردرد دچار می‌شوند.

بنا به گفته محققان، کاهش میزان استفاده از نمک به خاطر تنظیم فشار خون میزان ابتلا به سردرد را کاهش می‌دهد. حتی افرادی که به فشار خون بالا مبتلا نبودند با کاهش میزان مصرف نمک کمتر به سردرد دچار شدند. همچنین تغییر رژیم غذایی از سالم به ناسالم تأثیری بر روی سردرد ندارد.

در این پژوهش که بر روی ۴۰۰ نفر روی صورت گرفت. از این افراد خواسته شد به‌صورت اتفاقی از دو نوع رژیم با چربی پایین و رژیم غذایی غربی استفاده کنند. در ابتدا آن‌ها غذا را با ۹ گرم نمک خوردند سپس از آن‌ها خواسته شد غذای خود را با ۶ گرم و در آخر به ۳ گرم کاهش دهند.

محققان دریافتند کاهش میزان نمک در روز میزان ابتلا به سردرد را تا ۳۱ درصد کاهش می‌دهد.

منبع:سلامانه


افزودن دیدگاه